PICKIT 2 - komplet

PICKIT 2 – Programator PIC mikrokontrolera = 2500 RSD + troškovi dostave

PICKIT 2 - komplet

PICKIT 2 je jednostavan, ali izuzetno moćan USB programator Microchip PIC mikrokontrolera i serijskih EEPROMa. Podržan je od strane kompanije Microchip – proizvođača PIC mikrokontrolera, tako da je kompatibilan sa svim originalnim softverskim alatima ove firme.

Programator je u stvari ICSP programator namenjen za programiranje PIC mikrokontrolera u svom radnom okruženju (u uređaju u kojem je mikrokontroler – bez vađenja istog). Zato na samom programatoru nema podnožja za programiranje. Postoji samo jedan, takozvani – ICSP konektor preko kojeg se programator povezuje sa ciljnim mikrokontrolerom.

Ukoliko imate potrebu za programiranjem mikrokontrolera van svog radnog okruženja, uz programator se isporučuje i adapter sa ZIF podnožjem u kojem se mogu programirati PIC mikrokontroleri.

Ovaj uređaj sadrži i 3-kanalni logički analizator sa kojim možete vršiti analizu rada vaših projekata i relativno lako i brzo otklanjati greške.

Varijanta koja je ovde ponuđena sadrži:

– PICKIT 2 modul programatora

– Modul sa ZIF podnožjem – adapter za programiranje PIC mikrokontrolera

– ICSP kabl za vezu sa programatorom i ICSP konektorom za programiranje u radnom okruženju

– USB kabl

– PDF uputstvo za korišćenje programatora.

Softver za rad sa programatorom dobijate u vidu LINK-a na CLOUD disk odakle možete da skinete kako softver, tako i brojne korisne projekte, literaturu itd.

Postoji mogućnost isporuke samo pojedinih komponenti ovog kompleta (samo modul programatora ili samo modul sa ZIF podnožjem i sl. ) .

 

Previous Post Next Post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *